Fons
" alt="Inversió temàtica: Aprofita les oportunitats que sorgeixen en un món canviant">

La inversió temàtica és una estratègia d’inversió que té com a objectiu la inversió en megatendències estructurals vinculades a canvis tecnològics, sociodemogràfics i mediambientals que anticipen una transformació per al món, a la vegada que creen una gran quantitat d’oportunitats d’inversió.

Les megatendències van més enllà d’invertir en un índex o en un sector. S’aprofiten del retorn alcista de la tendència i d’una diversificació extra en invertir de forma molt més transversal en diverses geografies i sectors que comparteixen la mateixa temàtica d’inversió.

PRINCIPALS MEGATENDÈNCIES:

PER QUÈ HAURIES D’INVERTIR EN MEGATENDÈNCIES

Aquestes estratègies destaquen pel seu bon potencial, però especialment, per oferir a l’inversor la possibilitat d’invertir en qüestions concretes: intel·ligència artificial, escassetat d’aigua, salut i benestar… en temes que per a cada un poden tenir un sentit en si mateix.

 RELACIÓ ENTRE TERMINI I EVOLUCIÓ DE LA INVERSIÓ

A nivell il·lustratiu

 

I a més a més, la inversió temàtica permet alinear les carteres amb els interessos i les conviccions dels inversors i amb una vocació d’inversió de llarg termini.

 

 

Close Bitnami banner
Bitnami