Fons

Qualitat de gestió i de Servei

La nostra vocació

BSA Inversions SGOIC, té com a vocació gestionar activament l’estalvi dels seus clients, diversificant i analitzant les inversions per obtenir els millors resultats de manera consistent amb el millor servei. La innovació, la professionalitat i el rigor en el sistema de govern, i la consistència en la gestió ens defineixen.

Disposem d’un equip de gestió molt estable i cohesionat amb més de 15 anys d’experiència permetent els més alts estàndards ètics, professionals i operatius.

La nostra filosofia d’inversió es basa en una anàlisi fonamental, gestionem de manera activa i rigorosa. La base del nostre procés d’inversió és la valoració de l’escenari macroeconòmic i de les variables més rellevants per a cada classe d’actiu, analitzant l’impacte de les diferents polítiques monetàries i fiscals, l’evolució dels tipus d’interès i el monitoratge dels riscos per les diferents geografies i classes d’actius, determinant la direcció i el posicionament segons les temàtiques d’inversió, per aprofitar les oportunitats que es puguin presentar.

La confiança que ens han dipositat els nostres clients al llarg dels anys és el que ens fa créixer i fa que cada dia sigui un repte, que ens porta a innovar i a renovar-nos per respondre sempre a les necessitats dels nostres clients, perquè ells són el nostre millor actiu.

Sandra Estebe i Jové
Directora

Una manera de ser, una manera de fer.

Close Bitnami banner
Bitnami